Noedelsoep met lente uitjes en gamba’s

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 lente-uitjes
  • 100 g kerstomaatjes
  • 1 visbouillontablet
  • Wok Olie
  • 200 g rauwe gepelde gamba’s
  • 300 g gesneden spitskool
  • 6 eetlepels Conimex Woksaus Indonesische Zoete Soja
  • ½ zak Conimex Wok Noedels

Instructies

  • Snijd de lente-ui in stukjes.
  • Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en was ze.
  • Breng 750 ml water met de bouillontablet aan de kook.
  • Roer tot de tablet is opgelost.
  • Verhit een wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
  • Voeg de spitskool toe en wok 1 minuut.
  • Voeg de woksaus toe en wok nog 1 minuut.
  • Voeg de bouillon toe en laat aan de kook komen.
  • Voeg zodra deze kookt de lente-ui, de kerstomaatjes en de noedels toe en laat 2 minuten meekoken.
  • Schep de noedelsoep in de kommen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Noedels / Soep / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Oosters
Extra aanwijzing Snel te maken