Noodles met zwarte pepersaus
Ingrediënten
- 200 gram sperziebonen
- 1 rode paprika
- 100 ongezouten pinda's
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 bakje quorn stukje naturel 175 gr.
- 2 zakje amoy zwarte pepersaus a 100 gr,
- 125 gram tauge
- 2 zakjes amoy new noodles A300 gr.
Instructies
- Sperziebonen schoonmaken en in bodempje water im ca. 4 min. beetgaar koken.
- Paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
- Pinda's grof hakken
- In droge wok al omscheppend pinda's goudbruin roosteren.
- Op bord laten afkoelen.
- In wok olie verhitten.
- Quorn ca. 2 min. roerbakken.
- Sperziebonen en paprika toevoegen ca. 2 min. meebakken.
- Saus en 2 el. water roevoegen en nog ca 2 m in. verwarmen.
- Laaste minuut tauge door de groentemengsel scheppen.
- Noodles bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Noodles mengen met de groentesaus en bestrooien met pinda's.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met; Komkommersalade en cassavekroepoek.
Voedingswaarden
Calories: 685 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 23 g | Vet: 30 g