Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 3 eieren
- 150 gram suiker
- 150 gram roomboter
- 100 ml melk
- 280 gram Bloem 00
- 1 zakje bakpoeder
- 4 el Nutella
eventueel:
- zeste van een biologische citroen
Instructies
- Klop de eieren samen met de suiker tot een luchtige ruban (ca 10 minuutjes kloppen).
- Voeg de zachte boter toe.
- Voeg de zeste van een citroen en de melk toe.
- Meng de bloem met het bakpoeder en zeef dit boven de kom.
- Als laatste voeg je de Nutella toe en klop je het geheel nog even door.
- Vet een tulband en verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 170°C).
- Doe het beslag in de vorm en bak de cake gaar in ca 50 minuten.
- Doe altijd de prikkertest, wanneer de cake nog niet gaar is, laat je ze nog even in de oven verder bakken.