Oma's stoofvlees

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 750 gram dikke rib met een randje vet
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 glas rode wijn
  • laurierblad
  • water
  • zwarte peper
  • kruidnagels
  • water
  • 2 plakken ontbijtkoek
  • boter
  • olijfolie
  • 1,5 pond spruiten
  • 250 gram spekblokjes
  • nootmuskaat

Instructies

  • Bak de spekjes krokant en zet ze apart.
  • Smelt de boter en als deze bijna gesmolten is de olie erbij, vlees goed bruin bakken en dan voegen ik alles toe en zorg dat het vlees onder blijft staan.
  • Spruitjes schoonmaken en koken tot beetgaar.
  • Verwarm de spekblokjes weer en voeg daarbij de spruitjes en goed omschudden zodat de smaak van de spekjes in de spruitjes trekken
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Stoofpot