Pad thai met quorn en verse koriander

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Conimex Maaltijdpakket Pad Thai
  • 1 rode ui
  • 1 pakje Quorn naturel
  • 400 g geschaafde snijbonen
  • 3 eetlepels fijngehakte koriander
  • Conimex Wok Olie
  • Conimex Japanse Sojasaus

Instructies

  • Leg de rijstnoedels (uit het pak) in 2 l water dat net van de kook af is.
  • Laat de rijstnoedels onder af en toe roeren 4 minuten weken.
  • Direct afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Pel en snijd de ui in partjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een klein scheutje olie toe en wok de Quorn ca. 3 minuten.
  • Voeg de partjes ui en de snijbonen toe en wok deze ca. 3 minuten mee.
  • Voeg dan de kruidenmix (uit het pak) toe en wok nog 1 minuut.
  • Voeg de rijstnoedels en wat sojasaus naar smaak toe en wok nog 3 minuten.
  • Voeg dan de vissaus (uit het pak) en de helft van de koriander toe.
  • Goed mengen.
  • Schep de Pad Thai in diepe borden of kommen en strooi er op het laatst de pindastukjes (uit het pak) en de rest van de koriander over.

Notities / Tips / Wijnadvies

Atjar Tjampoer op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch