PANNENKOEKSPIES MET ROOMKAAS, FRAMBOZEN EN KANEELSUIKER

Pannenkoekspies met roomkaas, frambozen en kaneelsuiker

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 JAN pannenkoeken
  • 100 g roomkaas
  • 200 g verse frambozen
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 theelepel kaneel

Instructies

  • Bereid de pannenkoeken volgens bereidingswijze.
  • Laat ze even afkoelen en bestrijk elk met een dikke laag roomkaas.
  • Verdeel het fruit over de pannenkoeken.
  • Meng de suiker met de kaneel en strooi over het fruit.
  • Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze in stukjes van ca. 2 cm.
  • Steek de stukjes aan spiesen en serveer.
  • Bestrooi met de rest van de kaneelsuiker.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Hapjes / Kaas / Tractaties