Patérolletjes met mosterd en ei

Porties: 24 stuks
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 6 sneetjes wit-casinobrood
  • 20 g verse bieslook
  • 75 g paté naturel
  • 50 g verse roomkaas
  • 1 eetlepel(s) grove mosterd

Instructies

  • Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken.
  • Met broodmes korstjes van brood snijden.
  • Met deegroller sneetjes platrollen.
  • Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei.
  • In kom paté en kaas mengen en gladroeren.
  • Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken.
  • Broodplakken insmeren met mosterd.
  • Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel.
  • Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen.
  • Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden.
  • Op schaal serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Ei / Varkensvlees
Land van herkomst Frankrijk