Pittige vegetarische balletjes met sugar snaps
Ingrediënten
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) olie
- 200 gram vegetarische balletjes Tivall
- 150 gram sugar snaps
- 1 bakje boemboe sajoer boontjes 100 gr, Conimex
- 125 gram taugé
- ½ zakje emping melindjo vegetarische kroepoek, á 75 gr, Flower brand
Instructies
- Pel de ui en snijd hem in ringen.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de vegetarische balletjes rondom bruin.
- Schep de ui en de sugar snaps erdoor en bak die al omscheppend mee.
- Schep 3 dl water en de boemboe door het bonenmengsel en breng het al roerend aan de kook.
- Laat de sugar snaps in ± 5 minuten zachtjes gaar sudderen.
- Schep de taugé erdoor en warm die ± 1 minuut mee.
- Doe het geheel over in een schaal en strooi er de emping over.
- Serveer met mie.