Pittige vegetarische balletjes met sugar snaps

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 200 gram vegetarische balletjes Tivall
  • 150 gram sugar snaps
  • 1 bakje boemboe sajoer boontjes 100 gr, Conimex
  • 125 gram taugé
  • ½ zakje emping melindjo vegetarische kroepoek, á 75 gr, Flower brand

Instructies

  • Pel de ui en snijd hem in ringen.
  • Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de vegetarische balletjes rondom bruin.
  • Schep de ui en de sugar snaps erdoor en bak die al omscheppend mee.
  • Schep 3 dl water en de boemboe door het bonenmengsel en breng het al roerend aan de kook.
  • Laat de sugar snaps in ± 5 minuten zachtjes gaar sudderen.
  • Schep de taugé erdoor en warm die ± 1 minuut mee.
  • Doe het geheel over in een schaal en strooi er de emping over.
  • Serveer met mie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch