Pizza ala Pauline

Pizza ala Pauline

Porties: 2
Total time 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 450 gram bloem
  • 250 gram water
  • 7 gram gist
  • 3 EL olijfolie
  • 1 TL suiker
  • 1 TL zout

Instructies

  • doe de suiker in je beslagkom.
  • Doe er het meel bovenop.
  • Maak een kuiltje in het mee en doe daar de gist in.
  • Maak met een beetje van het water een papje van de gist.
  • Laat dit 8 minuten staan.
  • Begin dan te kneden en voeg de rest van de ingrediënten toe.
  • Kneed het deeg voor 8 minuten stevig door.
  • Doe het deeg in een zip zakje en stop het 15 min in de vriezer.
  • Leg het daarna in de koeling tot je het gaat gebruiken.
  • Laat een paar minuten op temperatuur komen en rol dan uit tot 2 pizza's.
  • Beleg de pizza naar keuze.
  • bak de pizza voor ongeveer 18 minuten op 220 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pizza
Land van herkomst Italië