Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 6 sneetjes wit-casinobrood
- 2 eetlepel(s) tomatofrito basissaus
- 1 eetlepel(s) rode pesto bakje a 100 g
- 10 zwarte olijven zonder pit
- 4 artisjokharten
- 50 g geraspte parmezaanse kaas
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- Met uitsteekrondje rondjes uit brood steken.
- Broodrondjes aan één zijde onder grill ca. 45 seconden roosteren.
- In kom tomatensaus mengen met pesto.
- Laagje pesto-tomatensaus op ongeroosterde zijde smeren.
- Olijven in stukjes en artisjokharten in zessen snijden.
- Verdelen over canapés.
- Als laatste geraspte kaas erover strooien. canapés onder grill ca. 2 minuten roosteren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Warm serveren.