Quornprei en roquefortpasta

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Quorn stukjes
  • boter of olie
  • 3 prei stronken
  • 350 g rode sla of rucola sla
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 100 g Roquefort kaas
  • 100 ml crème fraiche
  • 1 theelepel mosterd
  • zout
  • vers gemalen zwarte peper
  • 250 g penne pasta
  • Parmenzaanse kaas

Instructies

  • Kook de pasta volgens aanwijzigingen op de verpakking.
  • Verhit de olie voeg prei en water toe en laat sudderen tot het zacht is.
  • Haal de prei uit de pan met een schuimspaan en laat het kookivocht inkoken tot de helft.
  • Voeg de mosterd, kaas en crème fraiche toe en laat het zachtjes koken.
  • Voeg peper en zout toe naar behoefte en zet het vuur uit.
  • Verhit olie in een braadpan en braad de Quorn stukjes aan.
  • Voeg de saus, de prei en de voorgekookte pasta toe.
  • Voeg de helft van de sla en roer door.
  • Serveer met de rest van de sla en met de geraspte parmenzaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vleesvervangers