Roergebakken paksoi met paprika

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram paksoi ligt aan de grote van de struik
  • 1 gele of rode paprika
  • 2 eetlepel(s) olijfolie
  • zout en peper naar smaak
  • 2 tl kerriepoeder

Instructies

  • Snijd de voet van de paksoi, was de bladeren en snijd ze in smalle repen.
  • Verwijder de zaadjes uit de paprika en snijd deze dan in reepjes
  • Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten in ca. 5 a 7 minuten beetgaar.
  • Breng de groenten op smaak met zout, peper en het kerriepoeder.
  • Naar keuze 1-2 teentjes knofllook.
  • Serveer er rijst bij.

Notities / Tips / Wijnadvies

Variatie:

Niet vegetarisch met vlees/kip. Kan ook met diverse pasta's geserveerd worden.
U kunt paksoi ook vervangen door broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Roerbakken / Wokken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch