Kook de eieren in ruim kokend water 8 minuten.
Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze.
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofu ca. 3 minuten.
Voeg de roerbakgroenten toe en wok deze 2 minuten mee.
Voeg vervolgens de boemboe en de bouillon toe.
Breng de soep al roerende aan de kook.
Laat dit 2 minuten pruttelen.
Halveer de eieren.
Schep bergjes noedels in 4 grote kommen, schep de soep erop, leg er een half ei bij en strooi de koriander erover.