Saladewraps

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram bospeen
  • 4 stevige aardappels
  • 4 stengels bleekselderij
  • ½ komkommer
  • 1 paprika
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 ½ eetlepel mosterd
  • 6 eetlepels grofgeknipte bieslook
  • versgemalen peper zout

Instructies

  • Snijd de bospeen in plakjes en de aardappelen in blokjes.
  • Verwijder de harde draden van de bleekselderij en schaaf de stengels dun.
  • Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Snijd het vruchtvlees van de paprika in stukjes.
  • Klop een dressing van de olie, de azijn, de mosterd, de bieslook en peper en zout naar smaak.
  • Blancheer de bospeen 5 minuten in kokend water met wat zout en spoel de groente onder koud stromend water af.
  • Kook de aardappelblokjes in ± 5 minuten gaar.
  • Schep alle groenten door elkaar.
  • Vouw de warme tortilla's tot zakjes en vouw de onderste puntjes om.
  • Vul de zakjes met de salade en lepel de dressing erover.
  • Serveer de wraps bij de kip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Kip / Wraps