Kipsatétosti met Knapperige Rauwkost

Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 8 sneetjes Zaans meergranenbrood
  • 40 g smeerboter of margarine
  • 200 g kipsatesalade
  • 60 g wortelrauwkost

Instructies

  • Besmeer één zijde van elke sneetje brood met boter.
  • Beleg de beboterde zijde van 1 boterham met 50 g kipsatésalade en 15 g wortelrauwkostmix.
  • Leg een andere boterham met de beboterde zijde naar onderen er bovenop.
  • Herhaal deze stap voor de overige boterhammen.
  • Bak de tosti's in een elektrisch tostiapparaat of in een broodrooster met tostiklem gedurende 4 à 6 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
  • Serveer de warme satétosti's direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lunch / Tosti's