Verwarm de oven voor op 160°C.
Bevochtig 2 bakplaten en bedek ze met bakpapier.
Klop voor het makarondeeg de eidooiers met de suiker, de vanillesuiker, zout en de sinaasappelschil 4 minuten met een mixer tot de suiker niet meer knarst.
Roer eerst 350 gr amandelen door het mengsel en kneed er daarna zoveel door, dat het deeg goed is te vormen.
Rol het deeg, liefst in een grote diepvrieszak, tot een dikte van 5-6 mm uit en vries het platliggend iets in.
Steek er sterren van verschillende grootte uit, doop de uitsteekvormpjes steeds in de gemalen amandelen.
Leg de koekjes vervolgens op de bakplaten en bak ze in het midden van de oven in ±10 minuten lichtbruin.
Laat ze daarna afkoelen.
Roer de poedersuiker met het sinaasappelsap en de kleurstof door elkaar.
Strijk dit glazuur gelijkmatig op de koekjes en garneer ze met de oranjesnippers.