Snelle ijstaart

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g aardbeien
  • 1 roomboter bitterkoekjescake 450 g
  • 1 eetlepel vanillearoma flesje à 24 ml
  • 1 bak vanilleroomijs 1 l
  • 30 g chocolade pure / reep à 75 g

Instructies

  • Aardbeien voorzichtig wassen, kroontjes verwijderen en in plakjes snijden.
  • Cake overlangs in drie plakken snijden (1 plak wordt niet gebruikt).
  • Onderste plak cake met aroma besprenkelen.
  • Helft van roomijs over cake verdelen.
  • Helft van aardbeien erop leggen.
  • Afdekken met 2e plak cake.
  • Rest van ijs en aardbeien erop leggen.
  • Chocolade raspen en over taart strooien.
  • Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / IJs / Nagerecht