Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 pakjes Quorn Fijngehakt 300g
- 1 potje curry saus Madras, 425g
- 1 grote aardappels geschild en in blokjes
- 175 g bloemkool in roosjes
- 175 g groene boontjes of doperwten
- 2 handjes spinazie blaadjes
- versgemalen peper
- zout
Instructies
- Blancheer de aardappel en de bloemkool 8 à 10 minuten.
- Schenk de curry sauce in een grote pan en laat langzaam warm worden.
- Voeg de Quorn Fijngehakt, aardappel en bloemkool toe.
- Breng het geheel aan de kook en laat daarna nog 10 minutes zachtjes sudderen.
- Voeg de groene groenten toe en laat nog 2 à 3 minuten sudderen.
- Breng op smaak met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de curry met mango chutney, naan brood, rijst en frisse groene salade.