Speculaas peer muffins

Porties: 12 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 190 gram amandelmeel
  • 3 eetlepel(s) koek- en speculaaskruiden
  • 2 eetlepel(s) baking soda
  • 60 gram rozijnen
  • 2 peren
  • 3 bananen
  • 2 eieren
  • 3 eetlepel(s) olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht) en bekleed een muffinvorm met cupcakepapiertjes.
  • Meng het amandelmeel met de kruiden en de baking soda.
  • Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes.
  • Prak de bananen en meng met de peer en de rozijnen.
  • Klop de eieren los met een vork en meng met de olijfolie.
  • Voeg het banaanmengsel samen met de eieren toe aan het meel en roer voorzichtig door elkaar.
  • Wanneer alle ingrediënten goed gemengd zijn verdeel je het beslag over de muffinvormpjes.
  • Bak de muffins in circa 20 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cupcakes / Muffins / Fruit
Feestdagen etc Sinterklaas