Stoofschotel van Chinese kool en lamsschouder

Porties: 4
Total time 1 minuut
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 30 gram boter
  • 2 eetlepels olie
  • 600 gram lamsschouder zonder been in reepjes
  • 2 dl vleesbouillon van tablet
  • 750 gram grof gesneden Chinese kool
  • 6 grof gesneden lente-uitjes
  • zout peper
  • 3 eetlepels fijngesneden koriander

Instructies

  • Verhit de boter en de olie en bak de lamsschouder op hoog vuur in 4 minuten rondom bruin.
  • Blus af met 1/2 dl bouillon en laat die verdampen.
  • Voeg de kool en de lente-ui toe en stoof ze omscheppend 4 minuten mee.
  • Blus met 11/2 dl bouillon en breng op smaak met zout, peper en koriander.
  • Lekker met rijst of pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lamsvlees / Stoofpot / Vlees
Land van herkomst Nederland