Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 1 ui in ringen
- 3 eetlepels olijfolie traditioneel
- 400 g kipfilet in kleine stukjes
- 1 zak Casa Fiesta soft taco’s
- 2 eetlepels verse koriander fijngehakt
- peper
- zout
- 1 avocado schoongemaakt en in stukjes gesneden
- 1 teentje knoflook uitgeperst
- 1 beker zure room à 125 ml
- tabasco
- 1 blik kidneybonen in chilisaus
- 1 zakje Taco Seasoningmix Casa Fiesta
Instructies
- Fruit de ui in de hete olie goudgeel en glazig.
- Voeg de kip toe en bak hem al omscheppend bruin en gaar.
- Voeg de seasoningmix en 125 ml water toe en laat de kip op een laag vuur 10 minuten zachtjes stoven.
- Pureer de avocado met de knoflook, de zure room de koriander, tabasco en peper en zout naar smaak met een staafmixer of in de kom van een blender.
- Verwarm de bonen en de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakkingen.
- Verdeel de kip en de bonen over de taco’s en schep de avocadocrème erop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Drankadvies:
Carpe Diem Botanic Water Vitaliserend