Thaise curry met mango
Ingrediënten
- 400 g pandanrijst Conimex
- zout
- 3 eetlepel(s) wokolie Conimex
- 1 ui gesnipperd
- 400 g kipfilet in stukjes
- 150 g peulen
- 1 rode paprika in stukjes
- 350 g panklare bloemkool
- 1 kuipje kruidenpasta voor groene curry Conimex
- 1 dl kippenbouillon v.e. tablet
- 2 dl kokosmelk Conimex
- 1 mango geschild en in stukjes
- 2 eetlepel(s) koriander geknipt
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Verhit intussen de olie in een wok en fruit de ui 5 minuten.
- Voeg de kip toe en bak hem al omscheppend bruin.
- Schep de peulen, de paprika en de bloemkool in kleine roosjes erdoor en bak alles 3 minuten mee. Voeg de kruidenpasta, de bouillon en de kokosmelk toe en breng alles aan de kook.
- Laat alles ± 15 minuten op een laag vuur stoven.
- Voeg 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de mango toe en warm kort mee.
- Garneer met het koriander.
- Serveer met de rijst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met plakjes komkommer.