Thaise drumsticks met kokoscurry
Ingrediënten
- 300 g pandanrijst
- 8 kipdrumsticks
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 eetlepel(s) rode Thaise currypasta pot, 225 g
- 400 ml kokosmelk
- 3 eetlepel(s) oosterse roerbakolie
- 2 zakken Thaise groentemix à 400 g
- 2 eetlepel(s) ketjap manis
Instructies
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Drumsticks met zout en peper inwrijven.
- In braadpan zonnebloemolie verhitten en drumsticks rondom bruinbakken.
- Currypasta toevoegen en 1 minuut meebakken.
- Kokosmelk erbij schenken en geheel 20 minuten zachtjes laten koken.
- In wok roerbakolie verhitten en groenten hierin roerbakken.
- Groenten met zout, peper en ketjap op smaak brengen.
- Curry met rijst en wokgroenten serveren
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Gallo Sierra Valley Chenin Blanc