Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 vleestomaat
- 1 teentje knoflook
- ¼ groentebouillontablet met minder zout
- 4 takjes basilicum
- 1 ei
- 1 eetlepel(s) halfvolle melk
- 1 theelepel vloeibare margarine
Instructies
- Was de tomaat en snijd hem in stukjes.
- Pel de knoflook.
- Was de baslicum en haal de blaadjes van de steeltjes.
- Breng 300 ml water met het stukje bouillontablet met de stukjes tomaat, de knoflook en de baslicumsteeltjes tegen de kook aan en laat dit 10 minuten trekken.
- Was de basilicum en knip de blaadjes in reepjes.
- Klop het ei los met de melk, de basilicum en wat peper.
- Kwast een koekenpan met een anti-aanbakbodem in met wat margarine en bak hierin een omelet.
- Zeef de bouillon, verdeel over 2 kommen en garneer met de omelet reepjes.