Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 bosje radijs
- 8 tomaten
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 3 lente uitjes
- 150 g rucola
Dressing:
- 125 ml crème fraiche
- 100 g gorgonzola
- 2 el citroensap
Eventueel:
Instructies
- Maak de radijs schoon en snijd hem in plakjes.
- Snijd de tomaten in plakjes.
- Was de komkommer en snijd hem in plakjes.
- Pel de rode ui en schaaf hem in ringen.
- Hak de lente uitjes fijn.
- Mend de ingrediënten voor de dressing en verdun deze eventueel met witte wijn.
- Leg de rucola op een schaal.
- Schik daarop een laag tomatenplakjes met daarop een laag komkommer, radijs en rode ui.
- Strooi de gehakte uitjes erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de dressing er apart bij.