Tomatensaus van Astrid Veltman

Porties: 4
Voorbereidingstijd 1 minuut
Bereidingstijd: 4 minuten
Total time 3 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blikje tomatenpuree
  • 25 gram boter
  • 25 gram bloem
  • dl water
  • 1 theelepel bouillonpoeder
  • peterselie
  • tijm
  • zout

eventueel

  • 2 eetlepels crème fraîche

Instructies

  • Smelt de boter in 1 minuut HOOG (100%).
  • Klop er met een garde de bloem door en voeg het water, het bouillonpoeder en de tomatenpuree toe.
  • Verwarm dit 2 minuten op HOOG (100%).
  • Doe de kruiden erbij en zet de saus op HOOG (100%) nog 1 minuut in de magnetron.
  • U krijgt u de saus extra romig door er tot slot nog 2 eetlepels crème fraîche door te roeren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Magnetron koken / Saus