Tortilla's met romige raapstelen

Tortilla's's met romige raapstelen

Recept categorie(ën) Hoofdgerechten, Tortilla
Land van herkomst Wereldkeuken
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • In pan 250 ml water aan de kook brengen.
  • Intussen worteltjes van raapstelen verwijderen.
  • Raapstelen wassen en grof snijden.
  • Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  • Lage, wijde ovenschaal invetten.
  • Raapstelen met weinig water 2 à 3 minuten koken.
  • Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren.
  • Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen.
  • Kaassaus en helft van kaas door raapstelen mengen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Tortilla's's vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen.
  • Rest van kaas er dik over strooien.
  • Sesamzaad erover strooien.
  • Tortilla's's in oven schuiven en in midden van oven in ca. 12 minuten mooi goudbruin bakken.

Tips

Serveren met frisse salade.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept