Uiringen met yoghurtdip

Snel te maken
Recept categorie(ën) Hapjes, Tapas
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Satéstokjes 15 minuten in koud water weken.
  • Uien pellen en in dikke ringen snijden.
  • In hoge mengkom met staafmixer yoghurt,knoflook,avocado, koriander en mespunt zout tot gladde dipsaus pureren.
  • In andere kom zelfrijzend bakmeel zeven en met chilipoeder, zout en witbier tot glad beslagroeren.
  • Aan tafel uiringen aan vorken of satéstokje steken, door beslag halen en in hete olie in 1 minuut goudbruin bakken.
  • Met yoghurtdip serveren.

Tips

Dipvariatie:

Maak de yoghurtdip eens met Griekse yoghurt en verse basilicum in plaats van koriander.
Vervang het chilipoeder dan door versgemalen zwarte peper.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept