Vegetarische curry met naanbrood

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ eetlepel milde Indiase currypasta
  • 3 eetlepels roerbakolie
  • 2 bosuitjes in stukjes van 2 cm
  • ½ pak vegetarische roerbakstukjes naturel à 175 g
  • 2 worteltjes in dunne plakjes
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels verse koriander grofgehakt
  • 1 naanbrood met knoflook en koriander voorgebakken

Instructies

  • In kom currypasta losroeren met roerbakolie.
  • Vegetarische stukjes,bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15minuten laten
  • staan.
  • Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen.
  • Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
  • Gourmetpannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 minuten bakken.
  • Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen.
  • Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Brood / Curry's
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch