Vegetarische Curry

Porties: 5 porties
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 ui gehakt
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 ½ eetlepel(s) kerriepoeder
  • 2 eetlepel(s) tomatenpuree
  • 1 blikje tomatenblokjes 400 gr
  • 1 blokjes groentebouillon
  • 285 gram groenten bevroren gemengde
  • 340 ml water
  • zout naar smaak
  • koriander gehakte verse ter garnering
  • peper naar smaak

Instructies

  • In een grote sauspan op een middelhoog vuur de olie verwarmen en uien en knoflook bakken tot ze goudbruin zijn.
  • Kerriepoeder en tomatenpuree toevoegen en vermengen, 2-3 minuten laten koken.
  • Tomaten, blokje groentebouillon, gemengde groenten, water, zout en peper toevoegen. 20-30 minuten laten koken totdat de groenten flink gaar zijn (niet knapperig).
  • Voor het opdienen garneren met verse koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch