Viscurry met basmatirijst

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine ui fijngesneden
  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 2 theelepels gemberwortel geraspte
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 stukje citroenschil
  • 1 blik tomaatblokjes 400 gr
  • 300 gram scholfilets in reepjes
  • 150 gram mosselen gekookte
  • 100 gram garnalen gekookte
  • 1 groene peper in dunne ringen
  • zout
  • peper

Instructies

  • Bak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en bak die ± 3 minuten mee.
  • Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.
  • Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee.
  • Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene peper door.
  • Serveer de curry met basmatirijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Rijst / Vis
Land van herkomst India