Wrap met Houmous en Rosbiefmarinade

Porties: 4
Bereidingstijd: 40 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olie
  • 2 eetlepels zoete chilisaus
  • ½ eetlepel gemalen komijn
  • ½ eetlepel gemalen koriander
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 schaaltjes rosbief à la minute
  • 2 vleestomaten
  • 4 wrap tortilla's
  • 1 pot houmous 240 g
  • 1 zak veldslamelange 100 g

Instructies

  • Meng in een schaal 2 eetlepels olie met 2 eetlepels chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
  • Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn.
  • Laat de smaken afgedekt op een koele plek 30 minuten intrekken.
  • Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met zout, peper en 1 eetlepel olie.
  • Rooster de wraps per twee op de barbecue of in een grillpan totdat ze lichtbruin zijn.
  • Houd ze warm onder aluminiumfolie op een bord.
  • Rooster de rosbief en tomaatplakken 1 minuut per kant op een hete barbecue.
  • Snijd de rosbief in repen.
  • Bestrijk de wraps met houmous en verdeel de veldslamelange erover.
  • Leg de rosbief en tomaat op de sla.
  • Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek ze vast met prikkers, zodat de wraps gemakkelijk uit de hand gegeten kunnen worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Deze wrap met houmous en rosbiefmarinade past goed bij een frisse rosé, zoals een Grenache.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Lunch / Wraps
Land van herkomst Internationaal