Wrap met Mexicaanse salade

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepel(s) boerenyoghurt
  • 2 eetlepel(s) mayohalf
  • 1 teentje knoflook geperst
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepel(s) koriander geknipt
  • 100 gram krulsla melange
  • 1 blik kidneybonen afgespoeld en uitgelekt
  • 1 rode ui in dunne ringen
  • 150 gram chorizo in reepjes
  • 1 avocado in kleine blokjes
  • 1 paprika in piepkleine stukjes
  • 8 wrap tortilla's

Instructies

  • Klop een dressing van de yoghurt, de mayohalf, de uitgeperste knoflook, peper en zout naar smaak en de koriander. 
  • Meng de sla met de kidneybonen, de ui, de chorizo, de avocado, de paprika en de dressing. 
  • Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel een gedeelte van de salade erover. 
  • Rol de tortilla’s op en snijd ze schuin middendoor. 
  • Geef de rest van de salade er apart bij.

Wijnadvies: Campo Lavilla rosè

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Groenten / Vlees / Wraps
    Land van herkomst Mexico