Wraptaart

Wraptaart

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 wraps
  • 150 gram gehakt
  • 250 gram gezeefde tomaten
  • halve ui
  • bakje cherry tomaatjes
  • potje pesto
  • 4-5 eetlepel(s) ricotta of creme fraiche
  • 2 handjes geraspte kaas

Instructies

  • Verwarm je oven voor op 200 graden.
  • Snipper het uitje en snijd de tomaatjes in tweeën of vieren.
  • Breng het gehakt op smaak met (gehakt)kruiden.
  • Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul.
  • Voeg vervolgens het uitje en de cherry tomaatjes toe en bak dit 3-4 minuten mee.
  • Voeg vervolgens het pakje gezeefde tomaten toe. Breng het geheel lekker op smaak met wat kruiden.
  • Zelf voeg ik 1 eetlepels Italiaanse kruiden toe, een halve tl chilipoeder en een snufje zout en peper. Laat de saus circa 5 tot 10 minuten pruttelen.
  • Vervolgens kun je de taart gaan maken.
  • Begin met een wrap , vervolgens een laagje tomatensaus.
  • Smeer daarna een wrap in met pesto en leg die er bovenop (met de besmeerde pesto kant naar beneden), weer een laagje tomatensaus, een wrap, een laagje tomatensaus, een wrap met pesto en een laagje tomatensaus.
  • En ga zo door totdat je bij de laatste wrap bent.

Notities / Tips / Wijnadvies

serveer bij de wraptaart met gehakt een simpele salade met sla, tomaatjes en komkommer bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Vlees / Wraps