Zoetzure vis

Zoetzure vis

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 hele vis
  • 2 teentjes knoflook uitgeperst
  • 1 stuk gemberwortel geraspt
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 2 eetlepels azijn
  • 2 eetlepels vissaus
  • 1 tomaat in stukjes
  • 2 wortelen in stukjes
  • 1 paprika in stukjes
  • ½ theelepel chilipoeder

Instructies

  • Fruit de knoflook, gember en chilipoeder gedurende drie minuten.
  • Voeg de suiker toe, de azijn en de vissaus en verhit nog twee minuten.
  • Voeg alle overige ingrediënten toe, behalve de vis, en een deciliter water, en kook dit geheel een kwartier zachtjes.
  • Maak de vis schoon en maak 4 inkepingen aan beide kanten.
  • Vul deze met de saus.
  • Gril de vis ongeveer 10 minuten aan elke kant.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Oosters