Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Haal het quichedeeg 15 min. voor gebruik uit de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 190° C. boven-/onderwarmte en bereid het deeg voor volgens de instructie op de verpakking.
- Rol het deeg af (inclusief bakpapier) en leg het in de quichevorm. (als je de vorm invet kun je het ook zonder bakpapier in de vorm leggen).
- Versterk de rand met het overgebleven deeg.
- Meng de eieren met de crème fraîche en breng het op smaak met zout, peper, nootmuskaat en komijnzaad.
- Verdeel het grootste gedeelte van de amandelen, prei en fetakaas over de bodem, giet hier het eimengsel over en leg de rode bieten in een cirkel over het mengsel.
- Verdeel in het midden de rest van de amandelen, prei en fetakaas.
- Bak de quiche onderin de oven op 190° C in ca. 45 minuten goudbruin.