Röstikoekjes met gravad lachs

Snel te maken
Porties: 20 stuks
Total time 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g gravad lachs zalm
  • 1 ei
  • 2 eetlepel(s) slagroom
  • 150 g rösti zak a 600 g, diepvries
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 takjes dille

Instructies

  • Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden.
  • In schaal ei met slagroom loskloppen.
  • Rösti door eiermengsel scheppen.
  • Op smaak brengen met snufje zout en peper.
  • In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen.
  • Met onderkant van eetlepel plat drukken.
  • Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen.
  • Garneren met toefje dille.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Amuse / Bijgerecht / Groenten / Vis / Zalm
Land van herkomst Fusion