Sambal Goreng Tempeh 1

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ¼ blok tempeh
  • 1 fijngesneden ui
  • 2 tenen knoflook fijngehakt
  • 2 schijfjes djahé
  • 1 jong uienblad
  • 1 prei
  • 1 eetlepel(s) taugé
  • 1 eetlepel(s) taotjo
  • 2 eetlepel(s) ketjap
  • 3 eieren
  • 1 dl bouillon
  • olie
  • zout

Instructies

  • Fruit de ui en djahé bruin en voeg de tempeh in blokjes toe.
  • Daarna de gesneden groenten.
  • Als de groenten bijna gaar zijn, roert men de taotjo en ketjap erdoor, de geklutste eieren en de bouillon als laatste.
  • Zout naar smaak toevoegen en blijven roeren tot alles gaar is.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Saus
Land van herkomst Indonesië