Seccatarolletjes met rucola

Snel te maken
Porties: 12 stuks
Total time 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 bakje rucola sla, 30 g
  • 2 pakjes seccata vleeswaren, a ca. 50 g
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn

Instructies

  • Pijnboompitten in droge koekenpan in ca. 3 minuten goudbruin roosteren.
  • Intussen rucola in stukken van ca. 5 cm snijden.
  • Seccataplakjes naast elkaar op werkblad uitspreiden.
  • Rucola op 1 helft van seccata leggen.
  • In kom olie en azijn door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout en versgemalen peper.
  • Dressing over rucola sprenkelen.
  • Pijnboompitten over rucola verdelen en seccata oprollen.
  • Rolletjes vastzetten met cocktailprikkers.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Amuse / Salade / Vlees
Land van herkomst Italië