Sinterklaasmuffins

Porties: 10
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 gram volkorenmeel
  • 125 gram bloem
  • 1 mespunt zout
  • 50 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 1 ½ dl melk
  • 4 eetlepels gesmolten boter
  • 50 gram pure Knispers broodversierder

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Vermeng het volkorenmeel, de bloem, het zout, de suiker en de vanillesuiker.
  • Klop de eieren met de melk en de boter los.
  • Klop het eimengsel geleidelijk door het bloemmengsel, zodat een vrij
  • stevig beslag ontstaat.
  • Roer de knispers erdoor.
  • Zet steeds 2 cakevormpjes in elkaar op de bakplaat en verdeel het beslag
  • over deze 10 vormpjes.
  • Bak de muffins 15-20 minuten in het midden van de oven.
  • Lekker met geklopte crème fraîche.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Cupcakes / Muffins
Land van herkomst Nederland
Feestdagen etc Sinterklaas