Soft shellkrab
in tempurabeslag met wasabi dip
Ingrediënten
Voor de krab
- 4 soft shell krabjes
- 4 bananenbladeren
- 4 schijfjes citroen
Voor het tempurabeslag
- 3 ei
- 165 gram bloem
- 500 ml water ijskoud
Voor de wasabi dip
- 20 gram wasabipasta
- 5 ml Olijfolie
- 100 gram mayonaise
Instructies
- Meng voor het tempura beslag de bloem met het water tot een gladde massa.
- Voeg de eieren toe er roer goed door
- Breng op smaak met zout en peper
- Meng voor de wasabidip alle ingrediënten door elkaar en breng krabjes door het beslag en laat uitlekken.
- Frituur de krabjes op 180 graden totdat ze lekker krokant en mooi bruin van kleur zijn.
- Vouw voor de opmaak van het bord het bananenblad dubbel (niet plat drukken) leg er de soft shell krab tegenaan, ze er ene tip met wasabidip erbij en leg tot slot een schijf citroen op de krab