Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 sneetjes oud witbrood
- 100 g Hollandse geitenkaas 50+
- ½ zakje verse peterselie à 30 g
- 2 schaaltjes tilapiafilet vis, à ca. 250 g
- 2 komkommers
- 1 rode ui
- 6 eetlepels vinaigrette limone fles à 250 ml
- 1 pak aardappelpuree à la minute 180 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200°C.
- Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen.
- Kaas raspen.
- Peterselie fijnknippen.
- Broodkruimels met kaas en peterselie mengen.
- Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien.
- Tilapia in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en bruin bakken.
- Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen.
- Komkommers in plakjes snijden of schaven.
- Ui pellen en in ringen snijden.
- Komkommer en ui met dressing mengen.
- Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Tilapia met puree en komkommersalade serveren.