Tilapia met geitenkaaskorst

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 sneetjes oud witbrood
  • 100 g Hollandse geitenkaas 50+
  • ½ zakje verse peterselie à 30 g
  • 2 schaaltjes tilapiafilet vis, à ca. 250 g
  • 2 komkommers
  • 1 rode ui
  • 6 eetlepels vinaigrette limone fles à 250 ml
  • 1 pak aardappelpuree à la minute 180 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200°C.
  • Korsten van brood snijden en inkeukenmachine brood verkruimelen.
  • Kaas raspen.
  • Peterselie fijnknippen.
  • Broodkruimels met kaas en peterselie mengen.
  • Tilapia in ovenschaal leggen en met kaas-broodmengsel bestrooien.
  • Tilapia in midden van oven in ca. 15 minuten gaar en bruin bakken.
  • Komkommers schoonmaken, halveren en zaadlijsten verwijderen.
  • Komkommers in plakjes snijden of schaven.
  • Ui pellen en in ringen snijden.
  • Komkommer en ui met dressing mengen.
  • Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Tilapia met puree en komkommersalade serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Vis