Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas
Ingrediënten
- 150 g rijst bijv. basmati- of pandan
- 1 bosje lenteui
- 3 tomaten
- 200 g Chinese kool
- 250 g kabeljauwfilet
- 2 eetlepel(s) Conimex Wokolie
- 200 g verse ananasstukjes
- 130 g Conimex Wok Paste Curry Lemongrass & Chili
Instructies
- Bereid de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
- Snijd ondertussen de lente-uitjes schuin in stukjes, de tomaten in partjes, de Chinese kool in reepjes en de vis in stukjes van ca. 4 cm.
- Dep de vis en de ananas droog met keukenpapier.
- Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 el Wokolie in en wok de stukjes vis rustig 2 min. Voeg de lente-uitjes, tomaat, kool en ananas toe en roerbak 3 min.
- Schuif de ingrediënten, als er veel vocht in de pan zit, naar de zijkant van de pan en laat het vocht in het midden van de pan verdampen.
- Zet het vuur laag.
- Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door.
- Verdeel de rijst met daarop de Vis Curry Lemongrass & Chili met ananas over 2 grote kommen of diepe borden.