Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 struik paksoi ca. 500 g
- 1 rode paprika
- 3 bosuitjes
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 schaaltje runderreepjes naturel ca. 300 g
- 2 zakjes Chinese roerbaksaus oester & knoflook à 150 g
- 2 zakjes zachte woknoodles pasta à 300 g)
Instructies
- Paksoi schoonmaken en in reepjes snijden.
- Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
- Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden.
- In wok olie verhitten en vlees 5 minuten bakken.
- Paprika 2 minuten meebakken.
- Paksoi in gedeelten toevoegen en roerbakken tot het slinkt.
- Roerbaksaus door mengsel roeren.
- Noodles erdoor scheppen en 2 minuten mee verwarmen.
- Wokschotel over vier borden verdelen en met bosui bestrooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met cassavekroepoek.