Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aloo samosa
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
16
samosa's
▢
250
gram
aardappels
▢
250
gram
bloemkool
▢
1
eetlepel
boter
hete
▢
1
theelepel
mosterdzaad
▢
100
gram
doperwten
diepvries
▢
2
groene pepers
fijngesneden zonder zaadjes
▢
zout
▢
1
theelepel
garam masala
▢
2
theelepel
koriander
Instructies
Groentevulling voor 16 samosa's
Kook 250 gr aardappels en 250 gr bloemkool ± 5 minuten.
Bak in 1 eetlepel hete boter 1 theelepel mosterdzaad ± 3 minuten zachtjes.
Schep er de aardappel, bloemkool, 100 gr diepvriesdoperwten, 2 fijngesneden groene pepers (zonder zaadjes) en zout door.
Smoor het geheel afgedekt nog ± 8 minuten op matig vuur en prak het grof.
Roer er 1 theelepel garam masala en 2 theelepels koriander door.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Warme hapjes
Land van herkomst
India