Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met vegetarische balletjes
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
spaghetti
▢
2
uien
▢
2
eetlepel
vloeibare margarine
▢
1
schaaltje
vegetarische balletjes
210 g
▢
1
doosje(s)
champignons
250 g
▢
1
pot
sugo tomatensaus piccante
470 g
▢
1
doosje(s)
cherrytomaten
250 g
Instructies
Spaghetti met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken.
Uien pellen en snipperen.
In braadpan margarine verhitten en ui fruiten.
Balletjes erbij scheppen en 5 minuten meebakken.
Champignons schoonvegen, halveren (grote champignons in vieren snijden) en 5 minuten meebakken.
Sugo zachtjes verwarmen.
Tomaten wassen, bij balletjes scheppen en geheel door en door warm laten worden.
Sugo door spaghetti roeren.
Spaghetti over vier borden verdelen, balletjes met groente erbij scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch