Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Vogelnestjes met ijs en paaseitjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
frituurolie
▢
14
diepvriesloempiavelletjes
toko
▢
1
eetlepel
gemalen kaneel
▢
4
eetlepels
poedersuiker
▢
200
gram
abrikozen
blik, 425 gr
▢
4
bolletjes
stracciatella-ijs
▢
12
kleine
gekleurde suiker-eitjes
▢
12
blaadjes
munt
Instructies
Verhit de frituurolie tot 180°C.
Snijd de loempiavellen in luciferdunne reepjes.
Vermeng de kaneel en de poedersuiker.
Bak de deegreepjes in de frituurolie in 2 minuten krokant, laat ze uitlekken en schud ze met de kaneelsuiker om.
Pureer de abrikozen met 4 eetlepels van het sap uit het blik.
Schik de deegreepjes als vogelnestjes op de bordjes, laat het midden vrij en schep de saus eromheen.
Leg in elk nestje een bolletje ijs en garneer met de paaseitjes en de muntblaadjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake