Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Warme geitenkaashapjes met spek
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
stuk Chevagne geitenkaas van 250 g
▢
100
g
plakjes Zeeuws spek
▢
2
eetlepel(s)
tapenade met zongedroogde tomaten
Kühne, potje
Instructies
Snijd de korst van de geitenkaas, snijd de dunne punt eraf (deze wordt niet gebruikt) en snijd het overige stuk kaas in 10 gelijke vierkante stukjes.
Snijd de plakjes spek in tweeën.
Leg steeds 2 plakjes Zeeuws spek kruislings op elkaar en leg er een stukje geitenkaas op.
Schep op ieder stukjes geitenkaas een beetje tapenade.
Vouw de plakjes spek over de kaas en zet het spek vast met cocktailprikkertjes.
Zet de kaashapjes op een bakplaat.
Bak de kaashapjes in het midden van een voorverwarmde oven (200°C) in ± 10 minuten tot de kaas warm is en het spek goudbruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Tanguero malbec rosé
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Varkensvlees
/
Warme hapjes