Snijd de vleessoorten in gelijke stukken en bewaar ze apart.
Marineer de kip 1 uur in een marinade bestaande uit de olijfolie, het paprikapoeder en de kerrie. Breng op smaak met zout.
Wentel de stukken nu en dan eens om.
Wentel de lamskoteletten in 2 dl sojaolie waaraan, het geplet lookteentje, de fijn gesneden rozemarijn en peper en zout zijn toegevoegd.
Laat hierin enkele minuten trekken.
Marineer het varkensvlees 1 uur in 3 dl sojaolie, met de tijm, de laurier, de fijn gesneden basilicum en de geplette groene peperbollen.
Breng op smaak met zout.
Het rundvlees gebruikt u rauw.
Haal het vlees uit de marinades en leg de stukken op aparte schotels.
Bak het vlees in de fondueset.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer hierbij frietjes en enkele sausjes zoals tartaar, kerriemayonaise, een pikant sausje, een Provençaals sausje.
Schenk hierbij een Cote du Rhône of een geklasseerde beaujolais.