Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Mixed grill
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
lamskoteletjes
▢
4
merguez
▢
4
kleine
worstjes 2
▢
250
gram
varkenslever in blokjes van 2 x 2 cm
▢
4
dikke plakken ham.
Voor de kruidenmarinade:
▢
6
el
olijfolie
▢
6
verkruimelde blaadjes salie
▢
2
verkruimelde jeneverbessen
▢
1
takje
rozemarijn
▢
1
el
fijngehakte groene peper.
Voor de honingmarinade:
▢
2
el
mosterd
▢
1
el
honing
▢
1
el
bruine basterdsuiker.
Voor de groenten:
▢
4
gehalveerde tomaten
▢
4
lente-uitjes
▢
zout
Instructies
Vermeng de ingrediënten voor de marinades.
Snijd van het vlees eventuele vetrandjes tot op het vlees in.
Leg de koteletjes, merguez, worstjes, lever en de groenten in de kruidenmarinade en laat die ca 10 minuten intrekken.
Steek de leverblokjes aan spiesen.
Wrijf de ham vlak voor het roosteren met de honingmarinade in.
Rooster alles, afhankelijk van de vleessoort, 8-15 minuten.
Rooster de tomaat ca 8 minuten en de lente-ui ca 5 minuten.
Bestrooi het vlees en de groenten voor het serveren met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Vlees